Yrityskuvaus

Voiko yritysilmettäsi parantaa laadukkailla valokuvilla tai videoilla?
Kyllä voi.
Laadukas kuvaus parantaa näkyvyyttä, haluttavuutta ja luo uskottavuutta yritykselle.

Yrityksestä tulee helpommin lähestyttävä asiakkaan näkökulmasta ja lisää kauppaa sekä hyviä kontakteja.

Pyydä siis minut suunnittelemaan kuvaus tarpeisiisi.

Kuvauksiani ovat käyttäneet hyödyksi monet firmat ja yhteisöt mm. Oulun kaupunki erilaisissa tapahtumissa, Konecranes mainoskuvauksissa, Ahlsell henkilökuvauksissa ja monet muut yritykset asuntokuvauksissa mm. Bonava, Kiinteistömaailma.

Author: Tuomo Tapanila

Valokuvaaja - monitoimi-ihminen jo kolmannessa polvessa. Paljon on kertynyt kilometrejä, mutta vauhti ei ole juuri hidastunut eikä palo sammunut silmistä. Haluan tehdä asiakkaani tyytyväiseksi laadukkailla valokuvilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *